Loading...
dvdty avatar dvdty 497 Точки

Първо си правиш градовете toLower(), 

var town = Console.ReadLine().ToLower();

после, търсиш града с голяма буква:

if (town == "Sofia")
if (town == "Plovdiv")
if (town == "Varna")

0
29/10/2017 13:08:57
nikolaynkl avatar nikolaynkl 0 Точки

Оправих проблема, но не знам как се получи. Промених следното: if (town == "всичко с малки букви"), а в конзолата отново с малки букви. Някой може ли да ми обясни как и защо се получава така? 

0
29/10/2017 13:16:41
dvdty avatar dvdty 497 Точки

toLower прави всичко с малки букви. Ти търсиш нещо в което, има и главни. Не влиза в нито един от if-овете и няма какво да ти принтира.

0
nikolaynkl avatar nikolaynkl 0 Точки

Благодаря за отговора. 

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.