Малко помощ преди изпита
Здравейте,
искам да попитам няколко неща свързани с провеждането на изпита на 05.11.17, ще ви бъда благодарен, ако се отзовете и отговорите.
Първо да спомена, че съм онлайн форма на обучение, от провинцията съм и до сега не съм посещавал сградата на Унисофт. Записах се в учебна зала "Core Ground". Та въпросите ми са:
1. Има ли място около сградата където да се паркира ?
2. В залата има ли контакти до всяко място, защото най-вероятно ще използвам лаптоп, чиято батерия не издържа много.
3. Навсякъде в залата ли има силен Wi-Fi сигнал, и евентуално мога ли да си пусна hotspot от телефона, ако имам проблеми с wi-fi ?
4. По време на изпита, ако проверим в judge грешно решение, или такова което не получава пълния брой точки, имаме ли право да въведем повторно решение в опит да получим по-висок резултат? Ако да, има ли ограничения за брой пъти, които можем да го правим ?
5. Sentinel предварително ли трябва да бъде инсталиран, или на място ?
Благодаря предварително.
Благодаря ти за отговорите!
В тоя ранен час, и то в Неделя + че идвам от Перник, колата ми е безалтернативна. И без това ще тръгвам рано, за да избегна евентуално задръстване, така че се надявам да намеря къде да паркирам.
Аз ще идвам от Плевен и предпочитам да пътувам с транспорт, че не се знае нищо.
София е голяма, все ще намеря къде да си набутам алфичката :D
Досега никой не е пропуснал изпита заради това, че не си е намерил място за паркиране! :-)
Просто си предвиди малко аванс като време, ако се наложи да врътнеш някое кръгче по съседните улички.
Успех! :-)