Професионална програма
Loading...
Sanity avatar Sanity Trainer 194 Точки

[Useful Info] Tech Module - Какво следва след Programming Fundamentals

Колеги,

Понеже напоследък в медиите свързани с Tech Module September 2017 се получи един счупен телефон и беше изръсена доста голямо количество частично вярна информация (накратко - грешна), относно това - какво следва след Programming Fundamentals курса, реших да изясня всичко в тази тема.

Ако вземете РЕДОВНИЯ изпит по Programming Fundamentals с оценка ПО-ГОЛЯМА или РАВНА на 5.00, продължавате в натуралния си път в Software Technologies курса.

Ако вземете РЕДОВНИЯ изпит по Programming Fundamentals с оценка ПО-ГОЛЯМА или РАВНА на 3.00, и ПО-МАЛКА или РАВНА на 4.99, имате опцията да продължите в натуралния си път в Software Technologies курса, НО ще ви бъде препоръчано да се прехвърлите в Programming Fundamentals Extended курса.

Ако НЕ вземете РЕДОВНИЯ изпит по Programming Fundamentals, тоест имате оценка ПОД 3.00, ще бъдете АВТОМАТИЧНО записани в Programming Fundamentals Extended курса.

Ако се намирате в курса по Programming Fundamentals Extended и на РЕДОВНИЯ изпит по Programming Fundamentals Extended изкарате оценка по-висока от 3.00, ще ви бъде дадена възможността да се явите на ПОПРАВКАТА по Software Technologies.

Ако се намирате в курса по Programming Fundamentals Extended и на ПОПРАВИТЕЛНИЯ изпит по Programming Fundamentals Extended изкарате оценка по-висока от 3.00, ще ви бъде дадена възможността да се явите на ПОПРАВКАТА по Software Technologies.

Горепосочоните 2 опции ще се броят като ПОПРАВКА ОТ ПРЕДИШНА ИНСТАНЦИЯ, тоест:

  • Губите всичките бонуси от домашните и оценката ви идва на 100 % от изпита
  • Ще изисква допълнително заплащане

Надявам се това да сумаризира накратко схемата с продълженията в отделните случаи на завършване на курса Programming Fundamentals.

Поздрави,
Иво Желев

6
Fundamentals Module
rosenbobchev avatar rosenbobchev 4 Точки

Здравейте искам да попитам понеже в графика на курса който е качен от Extended модула пише че изпита е на 10 декември това вярно ли е  понеже се говори за дата януари месец ?

При положение че вземем сегашния изпит с оценка по-висока от 3:00 възможно ли е просто да се явим на този изпит в Extended модула на 10 декември ако е тогава за повишаване ?

Поздрави :)

0