Професионална програма
Loading...
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5296 Точки

Присъствено или онлайн обучение? Защо препоръчвам присъствено?

Понеже много спорове слушам напоследък, дали присъствено обучение е по-добре или онлайн обучение е по-добре, написах една подробна статия по въпроса, която силно ви препоръчвам да погледнете:

Защо да учим програмиране в присъствена форма?

Накратко, на базата на статистиката от СофтУни и на мои лични наблюдения, съм обяснил защо присъствените студенти постигат по-добри резултати и защо онлайн студентите много по-често не успяват да завършат, когато се захванат да програмиране в СофтУни.

Накратко: в присъствена форма в добавка към всички привилегии на онлайн студентите, постигаме по-добра дисциплина, приобщаваме се към студентски общности и учебни групички по-често и получаваме помощ на живо от асистенти, преподаватели и колеги. Статистиката показва, че има значителна разлика в резултатите на онлайн и присъствените студенти.

Ако трябва да препоръчам на приятел да учи присъствено или онлайн, убедено препоръчвам присъствено. Прочетете статията, за да разберете защо.

Наков

1
Gopeto avatar Gopeto 3 Точки

Аз също съм съгласен, че присъственото обучение е с много повече предимства , но за присъствено обучение може да се възползват само хора, който са от София. Говоря за хора , който искат да се преклалифицират и към момента работят в други сфери. Бих се радвал и в Пловдив ако има цялостни курсове. Сигурен съм, че и тук ще направим една хубава общност и така ще може да се даде шанс на повече хора да се развиват и да преследват целите си. За жалост към момента в Пловдив няма такива курсове на такова голямо ниво. 

0