Професионална програма
Loading...
Sirakov avatar Sirakov 4 Точки

Изпита?!?

Здравейте,

бих искал да ви попитам дали има и други хора, които споделят мнението ми относно проведения "изпит", а то е, че въпросите бяха изключително недобре, непрофесионално и елементарно зададени. Същото важи и за съответните отговори, част от които направо абсурдни, особено където имаше задължително "повече от един верен отговор".

Това е първият курс, който правя в СофтУни и съм изненадан от ниското ниво. Лекциите бяха отчасти информативни, но от изпитът и липсата на каквато и да е обратна връзка от лектори и модератори тук определено промениха начина, по който гледам на СофтУни.

Бих се радвал, ако някой изрази мнение, както и ако отговорите на въпросите биват публикувани.

Поздрави!

Тагове:
0
Въведение в Blockchain технологията 20/11/2017 19:23:19
Georgi_M_Georgiev avatar Georgi_M_Georgiev 4 Точки

Sirakov, за съжаление няма как да не се съглася с написаното от теб. Нивото беше изненадващо ниско, мнение споделено и от няколкото човека с които посещаваме заедно курса.

Все пак това е първи подобен курс. Вероятно хората създали въпросите нямат много опит, те просто са добри в друго и очевадно не са се постарали много. Курса се водеше от много лектори и вероятно всеки е дал по няколко въпроса. Явно не е имало някой в ролята на редактор, с опит във формулирането на въпроси за изпити, да погледне всички въпроси преди да ги засилят към нас..най-малкото да ги изчисти от неправилно формулирани граматически въпроси, да избегне двусмислиците и т.н.

Затова пък софтуни пускат анкети, да споделим идеи и мнения как да се подобрят нещата.

1