Изпита?!?
Здравейте,
бих искал да ви попитам дали има и други хора, които споделят мнението ми относно проведения "изпит", а то е, че въпросите бяха изключително недобре, непрофесионално и елементарно зададени. Същото важи и за съответните отговори, част от които направо абсурдни, особено където имаше задължително "повече от един верен отговор".
Това е първият курс, който правя в СофтУни и съм изненадан от ниското ниво. Лекциите бяха отчасти информативни, но от изпитът и липсата на каквато и да е обратна връзка от лектори и модератори тук определено промениха начина, по който гледам на СофтУни.
Бих се радвал, ако някой изрази мнение, както и ако отговорите на въпросите биват публикувани.
Поздрави!
Да, именно. Или например:
"Какво е ICO?" - повече от един верен отговор. Кой е вторият верен?
"Рисковано ли е да се инвестира в ICO проекти?" - повече от един верен отговор. (тук отговорите бяха нещо от сорта на Да, Не и Не, защото са защитени със закон.) - Кой е вторият верен?
И други въпроси в този контекст.
Иначе лекциите бяха ок, но, понеже бях онлайн, очаквах поне да мога да задавам въпроси. Все пак това беше основната причина да се запиша на курса. Отделно в повечето лекции въпросите на присъстващите не се повтаряха от лектора.
Иначе си прав, получихме ценна информация и благодаря на лекторите затова!