Софтуерно Инженерство
Loading...
v1ppers0nn avatar v1ppers0nn 234 Точки

Някой да разбира от SEO?

Здравейте, трябва ми добър човек по SEO оптимизация на сайтове. Имам сайт който искам да го оптимизирам максимално. Ако някой разбира, и е навит да ми помогне ще му бъда много благодарен!

1
Общи приказки
AlexanderBeloev avatar AlexanderBeloev 70 Точки

Малко е старичка темата, но ето един линк, който би ти бил много полезен. Аз лично използвайки стратегиите на Алекс съм излизал на 2ра позиция за ключова дума с около 4000/месечни "exact" търсения и цена на клик в adwords  близо $2.

http://source-wave.com/

Надявам се да ти е полезна връзката :)

0
martakoseva avatar martakoseva 0 Точки

Има бая учене. Да не кажа всеки ден , но през ден нещата се променят. Има доста информация обачче навсякъде , препоръчвам блогът на moz и на ahref. Лошото е че са на английски. На български има доста по малко материали, за тези на които английският не им е присърце. В групата " маркетинг и уебмастърство" в Facebook има доста хора , които обсъждат разни казуси на български, както и на страницата на SEO Pie, има доста статии с информация. Като цяло , четене му е майката. И определено тук изречението " ама аз съм в този бранш от 20 години" не върви. Google променя условията прекалено често за да може 20 годишният опит да ти помогне. Най-често те обърква и държиш на стари неща , които вече не се практикуват и по-лошото водят до спад в SERP-a. Ох разписах се , айде със здраве 

0