Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
200т. имам. И си знам грешките. За поправката ще съм готов, но ми е чудно само отличници ли минават напред или всеки който вземе някакви точки на изпита + домашните.
Здрасти,
Аз не си спомням с колко го взех, но май горе долу толкова имах и аз.
Не е никак лесно напред. Минах DB модула и си има моменти, в които се усеща, че съм го взел с ниска оценка. Затова ще ти кажа аз какво ще правя - гледам отсега лекциите от C# Fundamentals модула, за да няма драми. Защото част от материала е същия, но има и нови неща. И всичко това за около 5 седмици. Та ако си знаеш грешките и си сигурен, че си готов - давай смело. Но е факт, че 5 и нагоре на изпита от тех модула ти гарантира, че няма да имаш пробелм с материала напред.
Минал си DB преди C#Fund. ?
Не знаех, че може така. За там какви знания са нужни? Когато се чувствам сигурен и мога да правя всичко което се изисква в задачите от прог. фундаменталс ще се запиша на следващото ниво ако го има или ще се подготвям за него.
Здрасти,
Ами дам. няма определена последователност, в която да е задължително да минаваш модулите след Tech module-a. Да, няма да ти е лесно да минеш Web-a, ако не си минал C# Fundamentals, но предполагам не е невъзможно (един колега спшомена, че го е правил). Аз записах DB модула, защото септември нямаше C# Fundamentals. И с изключение на втория изпит - Advanced - EFCore, няма да усетиш липса за това, че не си минал фундаменталса (за втората част си трябва ООП, колкото и малко да е). Та записвай смело или Фундаменталс, или JSCore - и двата ще са ти нужни ;)
М