Изпит на 16.12
Здравейте!
Може ли да обясните по-подробно относно от колко часа ще бъде и как ще се процедира със студентите, които са онлайн?
Здравейте!
Може ли да обясните по-подробно относно от колко часа ще бъде и как ще се процедира със студентите, които са онлайн?
Здравейте,
По-рано днес изпратихме имейл с подробна информация. Трябва вече да може да се запишете за изпит в сайта.
Ако все пак не сте получили имейла, моля пишете на university@softuni.bg, за да го препратим.
Оставам на разположение при допълнителни въпроси от Ваша страна.
Поздрави,
Митко
Здравейте. Аз получих имейл и опитах 2 пъти да се запиша за изпита но срещнах следните проблеми:
1. Първия път, когато се опитах да се запиша ми изписа "не сте записан за курса".
2. Втория път ми показа "" Нямате право да се явявате на изпити за този курс."
Въпроса ми е как да се запиша? Благодаря предварително за помощта
П.С.: Платих си явяването на изпита доста по - рано ( хванах промоцията на 50 %)
Здравейте. Подобно на dmladenov2991, и аз се сблъсках със същите проблеми. Ако може да ми обясните как да се запиша, ще съм ви много благодарен.
Здравейте колеги аз имах същия проблем и се обадих на екипа на Softuni и ми го оправиха. Предлагам да се обадите и вие.
Здравейте, всичко вече трябва да е наред, моля рефрешнете страницата, за да видим дали проблема е отстранен :)
Поздрави,
Митко
Аз все още нямам имейл
Здравейте. При мен вече се получи записването. Благодаря отново. Лека вечер.
Здравейте @viliqn!
Колегите изпратиха към Вас имейл с информацията за приемния изпит. Дали го получихте?
Поздрави,
Митко
Здтавйте, получих имейла и всичко е наред вече
Здравейте,
за жалост, към този момент, аз също нямам изпратен имейл. Предполагам, че хората от администрацията са затрупани, но се надявам скоро да могат да обърнат внимание.
Поздрави,
Росен
Здравейте,
вече може да се запишете за изпит, ако все още не сте го направили.
Здравейте,
успяхте ли да се запишете и желаете ли да се свържете с нас, ако има нещо, което Ви притеснява?
Здравейте @RossenGeorgiev,
Мои колеги ще се свържат с Вас, за да разрешим казуса.