Стаж за JavaScript
Здравейте колеги искам да попитам достатъчно ли е да започна стаж при положение,че знам най-базовите неща в езика като променливи,масиви цикли и т.н и ако е възможно къде бихте ми препоръчали?
Здравейте колеги искам да попитам достатъчно ли е да започна стаж при положение,че знам най-базовите неща в езика като променливи,масиви цикли и т.н и ако е възможно къде бихте ми препоръчали?
За JS стажант освен JS , ще ти трябва HTML&CSS на 99% от местата и то на доста високо ниво.Това , че в програмата на Софтуни Web Basics курса е препоръчителен , не означава , че без тях може да се почне работа.След основите естествено ще ти трябва DOM или това за което е направен JS, да контролира htmla&css.Естествено много малко фирми работят на Vanila JS, и без jQuery , няма да минеш.При тези условия може да отговаряш за JS стажант и то с много условия и трудности.За Junior вече се качваме на ReactJS , AngularJS за фронт енд и NodeJS за бек енд.За съжаление фирмите в България не си търсят стажанти които ще ги обучават от 0-та.Пътя е труден и дълъг.Успех!
леле нали уж няма хора на пазара а толкова много изисквания...аз ще го науча но искам да ми дадът шанс да го практикувам с базови познания.
Тук е другия филм , че нямало хора на пазара.Да има глад за опитни хора , но стажанти и джуниори е пълно.Последните фирми които съм кандидаствал бяхме по 150-200 човека за 2 позиции, така че се замисли кой ще вземат.Някой с базови познания или човек с базови познания плюс 1-2 технологии , плюс 1-2 фреймуорка.Започването на първата работа е най-трудно.