Tech Module
Здравейте,
Имам въпроси отностно "Tech Module"! Днес ми мина изпита по Programing Basics и реших да разгледам следващия модул, но не мога да се ориентирам добре откъде да започна. След като избера "Tech module" ми излизат двe други опции - "Programing Fundamentals" и "Software Technologies". Откъде да започна да уча първо ? Друг въпрос: Защо, когато избера "Programing Fundamentals" или "Software Technologies" ми излизат курсове с различна продължителност- 1 януари 2017 - 6 седмици; 12 ноември 2017-12 седмици... т.н? По интензивно ли се изучава материала в някои курсове? И пак - кой да избера за предварителна подготовка? :)
Благодаря!
Ето го тук
Не е активен обаче
Здравейте, traykova44
До няколко дни всички кандидати ще получат имейл с подробна информация, относно продължаването на обучението от месец януари 2018 година в Tech Module. Оценките на всички ще бъдат публикувани, както и съответния брой кредити спрямо оценката.
StanGanev Ви е отговорил изчерпателно на въпросите Ви, относно двата курса в модула. Модулът ще стартира на 22 януари, а в имейла, който ще получите ще има активна опция за заплащане за присъствена или онлайн форма на обучение.
Поздрави,
Привет, paveliliev90
Модулът ще бъде активен преди неговото стартиране. Към момента все още не е приключила предишната инстанция на модула.
Поздрави,
Случайно дали се знае дата, на която ще получим имейла за tech module ?
Здравейте anton.georgiev,
Предполагаме, че ще се случи днес в по-късните часове, ако пък не успеем най-късно до утре ще разполагате с информацията :)
Поздрави,
Митко
Благодаря за бързия отговор.
Няма за какво anton.georgiev,
Оставам на разположение при допълнителни въпроси, както и колегите с контактите посочени на сайта.
Поздрави,
Митко
Във формата за заплащане ми излиза пакет "Tech Module - януари 2018 - онлайн обучение (презаписване)" - 165лв. Това ли трябва да платя? Таксата за модула не е ли 330лв?