Loading...
paveliliev90 avatar paveliliev90 74 Точки

Tech Module

Здравейте,

Имам въпроси отностно "Tech Module"! Днес ми мина изпита по Programing Basics и реших да разгледам следващия модул, но не мога да се ориентирам добре откъде да започна. След като избера "Tech module" ми излизат двe други опции - "Programing Fundamentals" и "Software Technologies". Откъде да започна да уча първо ? Друг въпрос: Защо, когато избера  "Programing Fundamentals" или "Software Technologies" ми излизат курсове с различна продължителност- 1 януари 2017 - 6 седмици; 12 ноември 2017-12 седмици... т.н? По интензивно ли се изучава материала в някои курсове? И пак - кой да избера за предварителна подготовка? :)

Благодаря!

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni 17/12/2017 19:42:38
traykova44 avatar traykova44 93 Точки

Здравейте, аз също минах изпита Programing Basics  и сега смятам да продължа с "Programing Fundamentals",

може ли да ми кажете къде точно видяхте отворен курс  "Programing Fundamentals", аз виждам такъв само от март месец чак.

Съвсем до скоро го виждах и пишеше, че стартира 22 януари, а сега март.

Благодаря!

0
paveliliev90 avatar paveliliev90 74 Точки

Не е активен обаче

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team 512 Точки

Здравейте, traykova44 

До няколко дни всички кандидати ще получат имейл с подробна информация, относно продължаването на обучението от месец януари 2018 година в Tech Module. Оценките на всички ще бъдат публикувани, както и съответния брой кредити спрямо оценката. 

StanGanev Ви е отговорил изчерпателно на въпросите Ви, относно двата курса в модула. Модулът ще стартира на 22 януари, а в имейла, който ще получите ще има активна опция за заплащане за присъствена или онлайн форма на обучение.

Поздрави,

2
18/12/2017 17:02:22

Привет, paveliliev90

Модулът ще бъде активен преди неговото стартиране. Към момента все още не е приключила предишната инстанция на модула.

Поздрави,

0
18/12/2017 17:02:47
anton.georgiev avatar anton.georgiev 0 Точки

Случайно дали се знае дата, на която ще получим имейла за tech module ?

0
20/12/2017 14:33:58

Здравейте anton.georgiev

Предполагаме, че ще се случи днес в по-късните часове, ако пък не успеем най-късно до утре ще разполагате с информацията :)

Поздрави,

Митко 

0
anton.georgiev avatar anton.georgiev 0 Точки

Благодаря за бързия отговор.

0

Няма за какво anton.georgiev

Оставам на разположение при допълнителни въпроси, както и колегите с контактите посочени на сайта.

Поздрави,

Митко

0
Angel_Kalinkov avatar Angel_Kalinkov 111 Точки

Във формата за заплащане ми излиза пакет "Tech Module - януари 2018 - онлайн обучение (презаписване)" - 165лв. Това ли трябва да платя? Таксата за модула не е ли 330лв?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.