Tech Module
Здравейте,
Имам въпроси отностно "Tech Module"! Днес ми мина изпита по Programing Basics и реших да разгледам следващия модул, но не мога да се ориентирам добре откъде да започна. След като избера "Tech module" ми излизат двe други опции - "Programing Fundamentals" и "Software Technologies". Откъде да започна да уча първо ? Друг въпрос: Защо, когато избера "Programing Fundamentals" или "Software Technologies" ми излизат курсове с различна продължителност- 1 януари 2017 - 6 седмици; 12 ноември 2017-12 седмици... т.н? По интензивно ли се изучава материала в някои курсове? И пак - кой да избера за предварителна подготовка? :)
Благодаря!
Да, ще можеш. Ако имаш и домашни ще имаш и сертификат.
Това е страхотно, ако е така, но все пак се записах за следващия prigraming basic курс .това дали е проблем.
Извинявай, аз се обърках, защото в Tech Modula са 4 задачи и 300т. е 5.
Здравейте Yajo92,
300т. е достатъчен резултат за продължаване напред в Tech Module.
Поздрави,
Митко
Приета съм, но съм с по-малко от 300 т. Вече записах отново за началното ниво, имам намерение да подобря резултата си и пак ще отида на изпит. Въпроса ми е дали мога да се запиша за следващият Tech Modul и кога започва той? Ако губя правата си не е проблем, защото така или иначе отивам пак на изпит. Не мога да разбера как с по-малко от 300 точки съм приета. За мен това не е резултат и не смятам да продължавам напред докато не подобря този резултат.