Ще има ли поправителен изпит?
Здравейте, ще има ли поправителен изпит и кога, аз този ще го пропусна 99% за съжаление.
Здравейте, ще има ли поправителен изпит и кога, аз този ще го пропусна 99% за съжаление.
Здравей,
За съжаление засега няма планове за поправителен изпит, от СофтУни ми казаха, че ще организираме само един изпит за този курс, защото изпита отнема доста ресурс (както свободна зала, така и време за правене и тестване на 4 задачи). Може да пробваш да ги питаш, но не знам дали биха организирали втора дата дори и да има повече желаещи.
В някакъв момент ще има повторение на курса, на което ще можеш да се запишеш за тогавашния изпит, но не знам то кога ще се случи (най-вероятно ще е след повече от половин година, ако съдим по предишен опит).
Поздрави,
Жоро
Половин година ме устройва и без това ангажиментите ми са до след февруари, тъкмо се надявам да съм минал и през по-подробния курс към който даде достъп. Когато пуснете следващия курс ще има ли опция да платя само за изпит или ще трябва пак пълната такса да плащам?
Тук вече трябва да питаш СофтУни, зависи от тях как ще решат да монетизират курса - за тази му итерация не виждам да са сложили възможност за записване само за изпит, но тя е и първата (за този тип курс), така че може и да сложат такава възможност за следващата. Най-добре ги питай (или сега, или когато пак има такъв курс)