Професионална програма
Loading...
PepiBobanov avatar PepiBobanov 16 Точки

оnline students

Забелязали сте , че онлайн студентите много се отказват. Сигурно сами се досещате, че курсовете ви са ориентирани към присъствено обучение. Време е да направите тази стъпка-да направите по-малко интензивни курсове, като за онлайн студенти , и тогава нама да ви се отказват. Като гледам форума, работещи хора стоят до 1 през ноща за да гледат лекциите и да решават задачите, това не е нормално. Блъскаш цял ден и накрая удри до откат. Телерик нямат качествена онлайн програма и тяхната е да гледаш 3 часа лекции мрън-мрън до 11 от което ти се доспива, и ако имаш сили да решаваш задачи, хайде поне вие проявете иновативност за работещите хора. Ако еденици са се справяли до сега тогава е ясно защо болшинството не са. Също така съм сигурен , че поради ред причини повечето ви студенти са дистанционни - онлайн, не може да ги прецаквате така. Хайде станете нормален университет с нормални програми за онлайн студенти.

Наков се снимал с 5 човека завършили ама не обръща внимание на 1000 дистанционни онлайн провалили се поради неправилна програма, аре направете нещо.

-4
Общи приказки 22/12/2017 20:49:17
AlucardDracula avatar AlucardDracula 416 Точки

Когато си дал единсвения точен отговор, но не е избран за най-добър cvetomirG smiley

 

Аз винаги съм бил онлайн студент, защото не съм от софия, и не мога да си позволя живот в софия за сега.

Проблемът не е само това. Има хора които не знаят някои елементарни знания отностно софтуер, ОС и т.н и са дошли да научат програмиране щото мислят че е лесно + ще имат голями доходи в бъдеще. Много хора започват, но към средата на курса виждат че нещата се усложняват и тъй като са онлайн + понякога форума не върши работа не се справят и изостават или просто се отказват. Това много лесно се вижда при Judge. Погледни домашните, обикновенно първите 2-3 са много,почти всеки ги решава, после нямаляват точно заради това. 

0