Софтуерно Инженерство
Loading...
Mihailt0 avatar Mihailt0 0 Точки

Programming Fundamentals - Objects And Classes - Student Groups

Здравейте, от няколко часа се мъча на тази задача и не мога да я направя прилично. Judge ми дава лимит памет, пробвах какво ли не, но не мога да го оправя. Ето го кода ми - https://pastebin.com/tUpyB31Z Ако може някой да окаже малко помощ ще бъда много благодарен!

0
Programming Fundamentals 02/01/2018 04:08:09
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1281 Точки

колега,май излишно си го усложнил с  3 класа, вкарай градовете и студентите в речник. Реално за да ти дава лимит памет има 2 варианта,докато направиш всички  превърщания надминаваш определения за задачата кеш и ти връща грешка дори при теб да работи нормално. И другото е пробвай с някакви по различни числа като Long примерно,понякога нарочно слагат unit тестовете с такива крайни случай и твоя инт ще изгърми защото ще се препълни и нулира.

0
Mihailt0 avatar Mihailt0 0 Точки

Благодаря колега, но не мисля, че в 3те класа е проблема. В hint-овете на задачата също е казано да се направят 3 класа, видях и други решения, които също са с 3 класа и ползват int. Сравнявам, сравнявам, уж всичко горе долу същото, а все не ми се получава в judge. Някой ако успее да намери проблема ще му бъда много благодарен.

0