От 5 месец чакам да ми бъде качена дипломата. Колко още?
Колко време още трябва да чакам? Влизам през ден в "Сертификати" да проверявам, обещаха ми още миналата седмица, че щяла да бъде налична там....
Редакция: 5 месеца вече...
Колко време още трябва да чакам? Влизам през ден в "Сертификати" да проверявам, обещаха ми още миналата седмица, че щяла да бъде налична там....
Редакция: 5 месеца вече...
Чух се днес с фронт деска днес. Казаха, че в края на Януари ще има "дипломиране"
А пита ли за кой Януари става въпрос :) Края на този Януари вече наближава....
Чух ги отново. Обещаха да звъннат утре с конкретен отговор, като ще пишат и във форума. Оправдха "частичното" дипломиране през есента с техничекси проблем.
ако ги рисуваха ръчно всяка една диплома, пак щеше да стане по-бързо! :)
Само да попитам :) Звъннаха ли? Конкретен отговор? Щото във форума като гледам май не са писали.
Не
Явно януари 2019 ще чакаме ;) :)
Здравей,
получи ли си вече дипломата ?
Питам защото събрах 150 кредита миналия понеделник и звънях но казаха, че не са наясно - да съм писал мейл, и този мейл е вече от седмица без отговор.
Така като слушам, какво се случва ми стана ясно да не чакам скоро но все пак ми е любопитно колко време се забави при теб ?
Не чакай скоро. Има чакащи от м.Май 2017. Ако имаха да ви вземат пари - щяха да побързат и да не правят грешки. Ама сега като са ви ги взели - чакате, който е*ал - е*ал. Блокчейна е важното да върви, вашите дипломи някой друг път.