Loading...
bulgaria_mitko avatar bulgaria_mitko 133 Точки

От 5 месец чакам да ми бъде качена дипломата. Колко още?

Колко време още трябва да чакам? Влизам през ден в "Сертификати" да проверявам, обещаха ми още миналата седмица, че щяла да бъде налична там....

Редакция: 5 месеца вече...

11
Въпроси за SoftUni 04/12/2017 13:20:12
TihomirDimov avatar TihomirDimov 161 Точки

Чух се днес с фронт деска днес. Казаха, че в края на Януари ще има "дипломиране"

3
kingpeter avatar kingpeter 16 Точки

А пита ли за кой Януари става въпрос :) Края на този Януари вече наближава....

1
TihomirDimov avatar TihomirDimov 161 Точки

Чух ги отново. Обещаха да звъннат утре с конкретен отговор, като ще пишат и във форума. Оправдха "частичното" дипломиране през есента с техничекси проблем.

0
19/01/2018 22:44:26

ако ги рисуваха ръчно всяка една диплома, пак щеше да стане по-бързо! :)

0

Само да попитам :) Звъннаха ли? Конкретен отговор? Щото във форума като гледам май не са писали.

1
26/01/2018 20:04:15

Явно януари 2019 ще чакаме ;) :)

2
peshoStoyanov avatar peshoStoyanov 4 Точки

Здравей, 

получи ли си вече дипломата ?

Питам защото събрах 150 кредита миналия понеделник и звънях но казаха, че не са наясно - да съм писал мейл, и този мейл е вече от седмица без отговор.

Така като слушам, какво се случва ми стана ясно да не чакам скоро но все пак ми е любопитно колко време се забави при теб ?

1

Не чакай скоро. Има чакащи от м.Май 2017. Ако имаха да ви вземат пари - щяха да побързат и да не правят грешки. Ама сега като са ви ги взели - чакате, който е*ал - е*ал. Блокчейна е важното да върви, вашите дипломи някой друг път.

2
29/01/2018 14:24:48
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.