Programming Fundamentals
Здравейте,
на 09/11/2017 си заплатих таксата от 330 лева за Tech Modul-a, който започва на 22/01/2018.
Въпросът ми е - записана ли съм и как да разбера, че това е така, при положение, че получавам мейл да се запиша за онлайн изпит за Programing basic на 07/01/2018 година.
Към момента не съм получила потвърдителен мейл, че съм записана или че съм платила, което е интересно, защото имам издадена фактура за таксата :)..... а и сайта единствено ми дава възможност да се запиша за Programing basic :)
Обаждането на дежурният Ви телефон в случая не ме устройва, защото там човекът, който отговаря въобще не е наясно за какво става въпрос и обикновено отговаря - не се притеснявайте.... само незнам на основание на какво да му се доверя.
Много интересен мейл, при положение, че аз си взех изпита с 600 точки още в началото на Ноември.
Поздрави
Здравейте,
Относно въпроса за Git и GitHub някъде бях видял, че са преместени просто във втория курс Software Technologies.
Колегата над мен е прав. Уроците за Git и GitHub ще бъдат на първото занятие. Можеш да видиш тук
Благодаря за отговорите! То пишело, но кой да гледа :)