Професионална програма
Loading...
MartinYanchev99 avatar MartinYanchev99 2 Точки

[Професионален бакалавър] VS [бакалавър] [Университети като цяло]

Здравейте на всички, сега съм ученик в 12-ти клас и след това желая да запиша софтуни заедно с университет (било то партньор или не), но това което забелязах е, че Университет по телекомуникации и пощи предлага само диплом за 'професионален бакалавър'. Разпитах и се оказа, че този диплом не ми позволява евентуално надграждане до магистър, а ще трябва до учва не. Понеже не съм достатъчно подготвен по математика отпадат ТУ и ФМИ. Та освен този университет кой друг е възможен вариант. Знам и за Унибит, изкажете общо взето мнението, тъй като съм пред дилема, а не искам да завърша само академията, колкото и знания да предоставя тя. 

Тагове:
0
Общи приказки
MartinYanchev99 avatar MartinYanchev99 2 Точки

С тази такса не е за мен.... 

0
MartinYanchev99 avatar MartinYanchev99 2 Точки

Имат ли компютърна специалност и по - добре ли е УНСС от Унибит 

0
MorganFreeFarm avatar MorganFreeFarm 51 Точки

Защо ти е компютърна специалност, след като ще си учиш в Софтуни ? Има някакви компютърни специалности, като Бизнес Информатика, c# и други неща се засягат.

0
MartinYanchev99 avatar MartinYanchev99 2 Точки

Ами аз не си избирам програмирането, защото "има много пари в тая работа.", просто пробвах и ми хареса за това не искам да уча нещо странично от сорта на икономика, история или филология. Иначе благодаря за отделеното време! 

0
Martotko avatar Martotko 88 Точки

Виж в библиотекарският как стоят нещата.

0