Професионална програма
Loading...
miroslava.vitanska avatar miroslava.vitanska 0 Точки

QUALITY ASSURANCE платен но неактивен?

Здравейте, нова съм в СофтУни и във форума. Въпросът ми е: В системата имам "Успешно" прието плащане за целия курс на обучение -8-те месеца, 320лв, но в графа Обучения не пише, че имам записан курс? Трябва ли да направя нещо друго след като ми е прието плащането или след като започне курса ще се активира и моето участие? 

0
Въпроси за SoftUni 15/01/2018 00:05:57
Anitariq avatar Anitariq 1 Точки

Здравейте,

аз все още нямам такъв записан курс. Преди да запиша този курс се бях записала само за QA Fundametals и само това ми стои като записано, дори ми изписва, че не съм платила за изпита. Не мога да вляза в курса Quality Assurance и да видя лекции и т.н. Писах във фейсбук групата на СофтУби , но ми казаха, че било нормално да виждам само QA Fundametals, но аз си мисля, че трябва да ми излиза, че съм записала Quality Assurance.

0
miroslava.vitanska avatar miroslava.vitanska 0 Точки

Аз също в началото нямах активно плащане, но това при мен  беше защото имах стар профил на един и същи майл. Обадих се на +359 899 555 592 от там оправиха нещата веднага като им издиктувах номера за плащане който ми бяха изпратили на пощата. Обадете се да оправят проблема и при вас много са любезни и реагират бързо. За курса аз също имам само фундаменталс и при последното ми обаждане ми казаха че съм записана само в безплатната версия за това и не можах да гледам лекцията на живо, казаха че проблема ще бъде решен до следващата лекция. 

0
22/01/2018 12:16:51