11 Март 2018 - Изпит (Programming Basics)
Здравейте , имам въпрос към изпита който предстой.Тъй като последният изпит през 7 януари се проведе онлайн.Та въпроса ми е дали и този изпит ще се проведе онлайн.
Благодаря!
Здравейте , имам въпрос към изпита който предстой.Тъй като последният изпит през 7 януари се проведе онлайн.Та въпроса ми е дали и този изпит ще се проведе онлайн.
Благодаря!
Здравейте
Искам да се запиша за повишаване на оценката. Въпроса ми е трябва ли да се запиша пак за целия модул или мога по някакъв начин да се запиша само за изпита?
20 лева е поправката,може да се явяваш колкото пъти искаш остава най-високата изкарана оценка :Д
Здравейте,
Всяка поправителна/повишителна сесия, се заплаща с такса от 20 лв. Може да се явите толкова пъти, колкото желаете до достигане на желаната оценка на съответната дата.
Поздрави,
Благодря за бързия отговор. Въпроса ми беше как става самото записване за поправка от къде в сайта понеже не намирам подобен бутон, или да се запиша за някой от следвщите курсове .
Привет отново SimeonVSimeonov,
При Вас случая е по различен, тъй като Вие вече сте записан за Tech Module. По принцип на абсолютно всички, които са записани Programming Basic's изпращаме имейл, че могат да си повишат оценката. Вие вече сте записани за професионален модул и затова не Ви се визуализира бутон, съответно и не изпращаме имейл. Ако желаете да си повишите оценката, свържете се с колегите от администрация на контактите посочени на сайта, за да могат да Ви позволят пакет за поправителна/повишителна сесия на стойност 20 лв.
Поздрави,
Митко
Много благодаря за изчерпателния отговор.