Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за изчерпателния отговор.
Абсолютно съм съгласен, че екипният проект е изключително важен и само бихме спечелили, ако се включим в разработката на такъв - освен чисто практическият опит, който ще получим, ще се научим да работим в екип.
Щом ще има контрол над отделните участници и всеки ще получи точки според заслуженото, не би трябвало да има проблеми с изпълнението.
Въпрос:
току-що приех покана за екипна работа, но нищо не се промени! В смисъл къде, с кого и по какво ще работим? Някой знае ли как и къде мога да видя с кой съм в отбор?
До 09.05 трябва да изберем дали ще участваме в екипните проекти и доколкото разбрах от днешната лекция в Петък от SoftUni ще ни сформират групичките. Принципа е хората да се разделят на 4 части в зависимост от успеха на входния изпит и се взима човек от всяка четвърт. Идеяата е да няма групи само от "нинджи", а пък и в реалния живот не си избираш колегите и шефа :)
Stoyan.Stoyanov, всеки от екипа получава еднакъв брой точки, независимо с колко е допринесъл. Единствено ако някой не взема участие - само той ще бъде санкциониран и ще му бъдат отнети точки.
Благодаря за отговора, значи очаквам утрешния ден!