Софтуерно Инженерство
Loading...
martin.tasev avatar martin.tasev 2 Точки

Проблем след добавянето на SSD диск

Здравейте, имам следния проблем: Купих си SSD на Team Group L5 lite 120GB. Сложих го на мястото на стария hdd, a пък него го сложих на мястото на dvd-то. Инсталирах Windows 10 и всичко беше наред докато не открих, че лаптопа не иска да влезне в режим sleep, просто екрана се изгася, а лаптопа продължава да си работи и като цъкам по клавиатурата и мишката, екрана не се включва. Трябва да вадя батерията и да го включвам наново. Същото се случва и когато се рестартира, екрана става черен лаптопа си работи и нищо не мога да направя. Някакви идеи?

Тагове:
0
Хардуер
todor0912 avatar todor0912 35 Точки

Всичко е от BIOS а от там може да се оправи , друга причина не виждам за проблема .

0
martin.tasev avatar martin.tasev 2 Точки

Реших да махна стария hdd и проблема се оправи, но като го сложа пак се случва така... Лошото е че сега се появи друг проблем въобще не иска да се включи, върти се вентилатора, светят индикаторите, но екран няма... Пробвах да включа друг монитор и там няма. Цъках по клавиатурата нищо не се случва. Опитах се да рестна биоса като му махна батерията пак нищо не се случи. Някакви идеи или добър сервиз да ми препоръчате?

0
todor0912 avatar todor0912 35 Точки

Виж дали си го включил по правилен начин , защото има шанс всичко да свети , но да не е включено както трябва и затова да не работи , щом не е от BIOS  значи проблема е от теб ! 

0