Слаба оценка по Illustrator курса
Здравейте всички от групата на Softuni Creative!
Искам да попитам дали съм единствената недоволна от оценката си по Illustrator модула?
Имам 53 точки, което е 3 и съответно не получавам сертификат.
Пиша по темата, защото не смятам, че е справедливо. Адски съм разочарована от тази оценка, смятам че проекта ми заслужава повече.
Тук вече идва проблема, че е абстрактно да сложиш оценка на дизайн при условие, че според мен проекта ми е добър, но според друг е за тройка.
Не трябваше ли да бъда оценена заради изпълнението си от техническа гледна точка, след като всъщност модула и обучението беше именно за това.
В крайна сметка никой неможе да налее във вените ни усещане за естетика и дизайн, единствено може да ни се налее в главите умение за работа със софтуера Illustrator.
Лекторът ни съумя да предаде тези умения, така че АЗ МОГА ДА РАБОТЯ на Illustrator, но нямам сертификат/доказателство за това, защото имам 3 на проекта си. Перфектно изпълнен, но естетически не издържан според вкуса на преподавателя!
Изключително съм разочарвана от този резултат! Смятам, че е нереалистичен и незаслужено слаб.
Преподавателят има право да НЕ ХАРЕСВА дизайна ми, но няма право да ме оценява като студент , неможещ да борави с програмата.