Професионална програма
Loading...
angels82 avatar angels82 32 Точки

PHP Web Development специалност

Здравейте,

Искам да помоля за повече информация относно модула, който стартира през 01/2017. Виждам, че в PHP специалността това е единствения модул по PHP (другите са Web Basics и JS Core). И двата предмета, които се изучават в модула, са наименувани ...Basics. Това означава ли, че се изучават само basics на езика, след които е необходимо да се вземат някакви допълнителни курсове за допълване на квалификацията по PHP? В началото на JS Core модула програмата беше представена, че има 2 модула по PHP(PHP Fundamentals и PHP Web). Сега само един модул ли е останал?

Поздрави

Тагове:
1
PHP Web
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

Аз имам един въпрос, който е малко по-различен. Може ли да изкараме php професията, да започнем работа и след това да продължим да учим java или c# с цел преквалификация например? Добра идея ли е това и ще подпомогне ли кариерното  ни развитие като software engineer?

0
Thedi avatar Thedi 200 Точки

Здравей Szahariev,

Аз избрах този вариант преди няколко месеца когато трябваше да избирам по кой път да тръгна. Прегледах внимателно програмата и избрах да мина през PHP > JS > Да започна работа и с това да не спирам образованието и да мина през C#.
Тази опция ни помага да трупа стаж през времето което е нужно да изкараме C# модула и така 1-2 години ние ще работим и ще учим и след като завършим C# лесно може да почнем да си търсим работа като C# developers и също така да кажем, че имаме 2 години опит като Web Developers. За много от фирмите не е от голямо значение на какъв език си писал до момента.
Ако смяташ, че ще можеш да се справяш с работа и обучение аз лично не виждам никаква причина това не може да се случи.
В PHP има ООП което не е на нивото на C#, но има много от нещата и реално ако си минал PHP ще ти е по лесно да изкараш C#.

2
SZahariev avatar SZahariev 4 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор!

0