Въпрос за Software
Здравейте,
решил съм да гледам курса Software Technologies предварително и тъй като най-малко още два три месеца няма да имам студентски e-mail и съответно лицензираните продукти на JetBrains, се чудех дали мога да използвам Visual Studio Comunity 2017 като среда за всичките технологии засегнати в курса? Също така и в момента нямам лаптоп и скоро може би няма да имам възможност да купя, ще ползвам лаптопа на един приятел за изпитите и не мисля на него да инсталирам всички IDE-та, тъй като може би ще получа лиценз само за един компютър и ще си ги инсталирам вкъщи на настолния или ако успея да си взема лаптоп по някое време. Ако VS Comunity 2017 не става, какво бихте препоръчали?
Е ти минал ли си Programming Fundamentals, че да записваш директно C# Advanced? Ако си би трябвало да имаш вече мейл ако не са ти дали пиши на екипа. Ако не си първо е Programming Fundamentals и докато тече той по някое време ще ви направят студентски пощи и докато дойде време за Soft Tech ще имаш лицензите.
не говоря за записване, а за гледане. Ще започвам официално Tech-Module през май месец, но вече съм изгледал лекциите и съм решил всички задачи от лабовете и упражненията от януарската инстанция на Programming Fundamentals и от всички предни изпити до сега.
Ако вече си харесал C# няма особен смисъл да гледаш технологиите на този етап, доста по-добър вариант ми изглежда да си гледаш C# Advanced. Технологиите си ги карай като дойде време за курса и с колкото внимание решиш да им отделиш, тъй като реално за изпита там няма никакви проблеми, а уеб нещата за твоята си технология ще се учат в по-големи детайли в следващите курсове така или иначе.