Грешка при съхраняване на статия в JS блога
Здравейте, поради компютърни проблеми съм леко назад с материала. Създадох JS блог, върви си идеално, мога да се регвам, логвам и логаутвам, но при опит да събмитна публикация излиза следното съобщение:
ReferenceError: reg is not defined (пълен текст на грешката на тази снимка: http://prikachi.com/images.php?images/306/9298306M.jpg)
Някакви идеи какво съм объркал при създаването на статии, за да го оправя? Знам, че няма да мога да го предам като домашно, но съм си решил да го направя за себе си.
Наистина беше reg – в съобщението за грешка (първия иф от валидациите). Като бонус нямах двата console.log, които ги има колежката Русалина. Сега обаче не ми дава да се свържа на порта - бил зает. Спирах ксампа и Хайдито, пусках ги пак, ама си настоява, че порта е зает, та не мога да видя дали съм решил проблема. Вероятно рестарт на машината ще реши проблема, ама не съм сигурен.
Мисля че IDE-то прави подобни мизерии понякога. Пробвай да реснеш не компа, а Уебсторма, Visual Studio Code или което там ползваш.
Само рестарта реши проблема с порта. Впрочем блогът вече работи. Благодаря и на двама ви за помощта! Бих ви дал някоя точка, ако можех, но май трябва да съм с поне 15 за целта, така че ми остава само да ви благодарпя писмено.
Радвам се, че станаха нещата и не се притеснявай. Аз лично не съм тук да събирам точки :)