Професионална програма
Loading...
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Двумесечното обучение достатъчно ли е за взимане на изпита ?

Здравейте, хора !

Човек може ли да бъде приет за двумесечното обучение ако е на 0-во ниво в програмирането и никога не се е занимавал с това ?

Ако човек никога не се е занимавал с програмиране, двумесечното обучение достатъчно ли е за да човек може да вземе изпитите за влизане в университета ?

 

1
Въпроси за SoftUni
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Между другото може ли да Ви попитам, приятели, дали по време на двумесечсното обучение се обясняват повече нещата от колкото на клиповете в този раздел - https://softuni.bg/trainings/coursesinstances/details/2 ?
Пиша го, понеже започнах да гледам клипчетата, изгледах 2-3 горе-долу, но виждам, че много различни теми се обясняват в тях, от едно се скача на друго и много не мога да схвана това, което се говори в тях. В смисъл един вид имам чувството, че едно нещо, което дават на едно клипче не го схващам много добре, после във втрото клипче се обяснява за друго и него не го разбирам много добре. Аз не знам английски и това предполагам е нужно за по-голямо поясняване на нещата, все още не съм започнал и курсове по английски де, но ако с това се занимавам ще уча английски. Та въпроса ми е - на курса по-добре ли се обясняват нещата от колкото само да изгледаш клипчетата без да правиш нищо друго и да речем и домашните да напишеш към курсовете ? На живо на курса по-добре ли обясняват нещата ? Тоест имам предвид, само това ли е и на курсовете, обяснения около 2 часа, тоест това, което е на клипчетата плюс домашното и това е ?
Че ако е само това, не знам дали ще се справя, понеже така, като гледам клиповете и се опитвам сам нещо много не се получава.

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

След всяка лекция (т.е видеата, които си гледал) има още г/д толкова време за упражнения. На упражненията асистенти-доброволци ходят из залата и помагат на всеки, който има проблем. Отделно има тренировки за изпита (предполагам отново си ги видял), както и всички задачи от домашните и изпитите се обсъждат и решават тук във форума. Редовно и доста хора (състуденти) се организират да решават задачки в залата и да си помагат. В допълнение можеш да започнеш да четеш тази книга. Като цяло има и кой друг да ти помогне, но най-вече от теб зависи:) Иначе английския си е наложителен ако ще се занимаваш сериозно.

1
GeorgiRGeorgiev avatar GeorgiRGeorgiev 2 Точки

Самуил, благодаря ти за инфото, приятелче !!!
Ясно ... разбирам, братле.

Благодаря отново за отговорите и за детайлните обяснения и разяснения !

0
koleto_pz avatar koleto_pz 28 Точки
Плюс това, може да четеш книгата на Наков, за да си систематизираш информацията и да е прегледна. Кое от кое следва и т.н.
1