Професионална програма
Loading...
mmddimitrova avatar mmddimitrova 433 Точки

Колеги, задължително попълнете в профила си поне един контакт за връзка с Вас!

Здравейте,

Очаква се съвсем скоро да бъдем разпределени за предстоящия отборен проект. Разполагаме с кратък срок за неговото осъществяне и е недопустимо да се губи време в издирване на съотборници. 

Моля Ви да споделите в профилите си поне един контакт за връзка с Вас, който да проверявате редовно. В противен случай сте неоткриваем, не можем да ви напишем ЛС, нямаме ваш е-mail и следователно ще започнем работата над проекта без Вас. 

Ще помогнете много на съотборниците си ако вече сте се запознал детайлно със заданието и имате конкретни идеи и предложения, които да бъдат дискутирани.

Помислете с какво можете да помогнете допълнително на отбора си и бъдете напълно откровен какви са възможностите Ви като знания и време.

Желая успех на всички!

 

7
Teamwork and Personal Skills
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

Мисля, че като получиш майла със съотборнеците си ще получиш и техните майли.

1
mmddimitrova avatar mmddimitrova 433 Точки

Това било ли е казано на някоя лекция или по друг повод от Наков, ако е така ще изтрия темата. Но тъй като не съм получила друга информация предположих, че ще следват стария модел от Телерик, а тогава получавахме единствено потребителските имена на съотборниците и намирането им беше част от адреналина на отборния проект. laughing

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

mmddimitrova, взе ми думите от устата.

Като цяло не мисля, че биха пратили email-и, защото би трябвало всеки сам да прецени кой от контактите си ще остави отворен за своите съотборници...

ЕДИТ: Съдейки и по поуста на Tr00peR, явно не сме прави, сега дано и колегите си проверяват мейлите :D

0
Ludmil.D avatar Ludmil.D 41 Точки

на въвеждащата лекция по teamwork казаха че ще получим e-mail -ите на съотборниците .. но иначе е добра идея да имаш поне скайп за контакт ако все пак някой иска неформално да се запознае с теб или по скоро да ти върне някаква информация по темата ... 

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Facebook група + Git = Win Win. Ако се ограничим до мейли, нищо няма да свършим.

1
LinAdmin avatar LinAdmin 78 Точки

За мен най-добрия начин е да си сетнете една PM система. Може да е малко или много трудоемко, в зависимост от системата, която изберете. Тази, която аз използвма позволява да се интегрират source control системи. Може директно да се линкват revisions на кода във всеки ticket. По имейли не може да се води проект. Така, че FB + Git = Loose Win.

Може СофтУни да сетне една такава система и да даде по един потрбител на всеки член и проект на всеки екип. Така тасковете ще са на едно място, ще се вижда историята на всяка задача.

Аз използвам от години Redmine. Трудно се сетва, но е супер гъвкав и много мощен. Също модулен.

Ако някой е мераклия да пробва, може да ви сетна един проект на моята PM система и по един юзер за всеки желаещ, че да видите какво за какво говоря.

0
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Самуиле какъв е смисъла е от FB група щом след проекта тя умира ?!

Благодарение на Телерик вече имам 4 такива групи !!! Нито една от тези групи не съм я правил аз !

Умряха мигновено щом беше предаден проекта.Интересното е , че един канал който си пуснахме в скайпа от една такава група все още си пишем там от време на време.

Замислете се има ли смисъл да се прави нещо което обречено wink

0