Help!? Rectangle area - Programming basics
Здравейте! Пиша абсолютно същия код, който писахме на лекцията и кода ми беше верен, сега пак се опитвам да я реша и даже пак гледах лекцията и я реших, но изхода ми е различен не знам защо. Моля някой да ми помогне?
package SimpleCalculations; import java.util.Scanner; public class Demo { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); double x1 = Double.parseDouble(scanner.nextLine()); double x2 = Double.parseDouble(scanner.nextLine()); double y1 = Double.parseDouble(scanner.nextLine()); double y2 = Double.parseDouble(scanner.nextLine()); double p1 = Math.abs(x1 - x2); double p2 = Math.abs(y1 - y2); System.out.println(p1 * p2); System.out.println(2 * (p1 + p2)); } }
Благодаря! Пробвах пак не става не мога да разбера защо. Събота на лекцията работеше, сега наново я направих не работи.
Има доста задачи със същото име. Може ли да дадеш точното име или линк за judge?
Не видях нито една задача с 4 числа вход. Повечето са от този тип.
Ето заповядай https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/151#6
Благодаря! Според мен си сбъркал реда на въвеждане на променливите. Мисля, че трябва да е: x1, y1, x2, y2.
Пример.