Професионална програма
Loading...
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Добре дошли в SoftUni Digital 2.0!

Здравейте приятели,

Изключително сме развълнувани за старта на SoftUni Digital и позитивните емоции от вчера! За целта искаме да обобщим информацията и да структурираме нещата, които смятаме, че е нужно да знаете.

Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа в зала Code Ground Lab, ет. 0. Всички ресурси, свързани с обучението, ще намирате в страницата на курса в сайта (https://digital.softuni.bg/…/marketing-fundamentals-septemb…),като ще бъдат качвани в рамките на следващия ден след всяко занятие. Достъп до тях ще имате в удобно за Вас време - 24/7.

Силно насърчаваме използването на Facebook групата, както и форума на СофтУни – имаме специална категория за SoftUni Digital (https://softuni.bg/forum/categories/58/softuni-digital), където може да задавате въпросите си. Целта им е комуникация между всички курсисти и споделянето на релевантна информация и ресурси!

Съветваме Ви да се обръщате към мен или моите колеги от CRM екипа за всякакви въпроси от административен характер на контакти:

  • Е-mail: digital@softuni.bg;
  • Телефон: 0892 241 199.

Настоящият курс Marketing Fundamentals приключва с изпит на 21/22 октомври, който ще бъде под формата на тест и ще се проведе онлайн. На 19 октомври всички, които са заплатили успешно за изпита, ще получат имейл с подробна информация и инструкции за провеждането му онлайн. Заплащането на изпита може да се осъществи на https://softuni.org/payments/pay/1095 до 4 октомври, като таксата е 50 лева. След тази дата, таксата за изпит ще бъде 100 лева. Изпитът след курса Marketing Fundamentals е задължителен, ако желаете да продължите в цялата програма на SoftUni Digital.

Начините на плащане са:

  • В брой (на рецепцията на SoftUni Digital- заповядайте между 9:00 и 19:30 часа, всеки делничен ден и събота и неделя от 8:30 до 18:00 ​часа);
  • По банков път (при избор на този начин на плащане ще получите информация за IBAN и титуляра на сметката);
  • С онлайн дебитна/ кредитна карта;
  • Чрез EasyPay/ePay (имайте предвид, че валидността на кода от EasyPay/ ePay е около 2-3 дни - при въпроси, непременно се свръжете с нас).

Какво следва след приемния изпит? В случай, че го преминете успешно, можете да продължите в цялостната програма по дигитален маркетинг, като изберете една от двете форми на обучение - присъствена или онлайн, независимо от това в каква форма сте записани в момента. Присъствените места за програмата са ограничени до 200.

Приетите курсисти ще бъдат поканени в нова група (във Facebook), в която ще могат да комуникират със своите лектори и да имат достъп до допълнителни ресурси. Започваме с курса Content Marketing, който стартира на 11 ноември. Подробна информация за цялостната програма може да намерите на https://digital.softuni.bg/courses. Изпитите от последващите курсове от програмата ще бъдат под формата на практически проект, чрез който ще имате възможност да превръщате знанията, които сте придобили по време на занятията, в реални практически умения. Проектите ще бъдат предавани онлайн за проверка и оценка от преподавателя.

След всеки курс, който успеете да преминете с оценка равна или по-висока от Много добър 5.00, получавате официален сертификат на SoftUni Digital. Всеки един от курсовете дава различен брой кредити, в зависимост от неговата сложност и крайната Ви оценка от изпита. Цялостната диплома на SoftUni Digital се получава при:

  • събиране на 50 кредита и
  • успешно преминаване (с минимална оценка от 3.00) на всички курсове от основната програма.

За нас е изключително удоволствие да се развиваме заедно! Целият ни екип Ви желае успех!

3
SoftUni Digital 26/09/2017 22:20:06
vkutov avatar vkutov 57 Точки

Благодаря!

0