Изпит 1-ви юли
Здравейте,
Поради ред причини няма да имам възможност да се явя на изпита Programming Fundamentals. Това като не взет изпит ли ще се води или може да се явя направо на поправка?
Лек ден!
Здравейте,
Поради ред причини няма да имам възможност да се явя на изпита Programming Fundamentals. Това като не взет изпит ли ще се води или може да се явя направо на поправка?
Лек ден!
Привет fakoneto,
Може да се явите на поправителен/повишителен изпит на 27- ми август. За всяка поправката се заплаща такса от 20 лв. Изпитът ще се води невзет, но след като го положите успешно всичко ще е наред. Ако и тогава не преминете изпита с успешна или неудовлетворяваща оценка, може да се явявате на поправките на всяко следващо издание на Programming Fundamentals, отново срещу такса от 20 лв.
Ако не вземеш изпита по PF на 27 август, но си взел Software Technologies после може да се запише следващ модул JS Core.
Благодаря Предварително.
Привет grozdan1 ,
Programming Fundamentals е задължителен за продължаване напред към професионален модул. Software Technologies е задължителен за издаването на диплома. Тоест може запишете Js Core, само ако сте преминали успешно(с оценка над 3.00) Programming Fundamentals, а не Software Technologies. Той може да бъде изкаран дори и накрая на обучението Ви, с идеята да издадем диплома.
Поздрави,