Вьпрос относно Tech-модула.
Може ли да се кара само пьрвия или само втория подмодул на курса ?
Може ли да се кара само пьрвия или само втория подмодул на курса ?
Здравейте,
Вие имате успешно взет приемен изпит и можете да запишете Tech Module от септември 2018. Курсовете в този модул не могат да се карат по отделно. Вчера колегите изпратиха имейл с подробна информация. Може ли да потърдите, че сте го получили?
Можете също така да разгледате отворените ни курсове, които ще намерите на следния уеб адрес: https://softuni.bg/trainings/opencourses.
Оставаме на разположение.
Хубава и спокойна вечер!
Да имам е-mail с информация за tech modula.
Благодаря ви.
Поздрави от Пловдив.
Здравейте , аз не съм получил все още имейл с информацията , ако може да пратите да го погледна.
Благодаря :)
Eto Ti kopie ot E-maila:
Активно записване за Tech Module от септември 2018
Tech Module – по време на курсовете в Tech Module ще имате възможността да се запознаете с най-търсените софтуерни технологии в този момент по време на курса Code - Career Orientation Days Event - септември 2018, за да определите професията, в която желаете да се развивате в бъдеще и да придобиете фундаментални знания по програмиране и уеб разработка с курса Technology Fundamentals - септември 2018. Записването за модула е вече активно и можете да го заявите от ТУК, като срокът, в който можете да направите това е 6 септември 2018 година (включително). Първото занятие ще се проведе на 17 септември 2018 година.