Exam discussion
Здравейте колеги,
Отварям тази тема, за да обсъждаме теми, свързани с изпита.
Искам да ви попитам как се справяте с dataset-a, който ни даде Данчо open food facts? Аз доста време го гледах и изследвах, но все още не мога да измисля хубав въпрос, на който този dataset да ми помогне да отговоря. Има доста информация свързана със съдържанието на храните (основно от Франция и САЩ), но нищо, което да може да се свърже с избора, който хората правят или диети, с които да го свържа, или пък данни за затлъстяване. И освен да изкарам статистика какви видове храни какво съдържат, все още не мога да измисля как да ми помогне за по-интересно проучване.
aquaruiz,
Моля Ви, включвайте с коментари по същество в темите, които са извън секция "Общи приказки". :)
Конкретно - има ли вече оценки? Ако не, то кой е въпросният курс?
Благодаря за разбирането и усмихнат петъчен ден! :)
Привет,
Не разбирам целта на коментара...
Курсът, за който няма оценки, очевидно е Data Science. Все пак пишем в подфорума за него.
Топикът пък се казва Дискусия относно изпита. Колега пише:
Може би сте се заблудил от закачливия тон; все пак и аз съм била модератор на голям форум и напълно бих разбрала, ако това е ситуацията.
aquaruiz,
Не, в случая сте напълно права и грешката е в мен. Извинявам се, за което и благодаря за Вашето разбиране и културно поведение! 🤗
Беше ми се сторило, че коментарът е в друга тема, но не съм погледнал внимателно ... но за това недоразумението е изцяло в мен. 😕
Що касае изказа и тона - те са индивидуален избор на всеки и стига да не са в разрез с правилата и етичните норми на поведение - няма никакви проблеми.
(впрочем, аз също използвам много емотикони и често имам закачлива форма на комуникация с хората, но нали не винаги мога да си позволя да използвам такава ...)
По същество - към днешна дата, има ли оценки от изпита и ако отново няма - дали се обърнахте към преподавателите за повече информация?
Оставам на разположение.
Прекрасен и усмихнат остатък на деня! 😊