Професионална програма
Loading...
antoniyaatanasova avatar antoniyaatanasova SoftUni Team Trainer 53 Точки

CSS Advanced - November 2018 - Exam

Здравейте,

Ще се опитам да обобщя информацията, която Ви е нужна за явяването и защитата на проект (ИЗПИТ). Нека тази тема послужи за изясняване на едни от най-често задаваните въпроси.

 

Какво представлява изпита? - Изпита ще представлява защита на практически проект. Проектът трябва да отгговаря на изискванията, качени в инстанцията на курса.

- Едно от задължителните изисквания е проекта ви да бъде качен в GitHub и да има 15 commit-a в различни дни. Ако проектът ви не отговаря на това условие НЯМА да бъде проверяван.

 

В какви форми ще се проведе изпита? - Няколко дни преди датата на защитата ще получите мейл за записване и избор на форма - присъствена или онлайн. След това ще ви бъде качен график на защитите, където на всеки записал се ще бъде насрочен час за защита в интервал от 15 минути.

Присъствена форма - Защитите ще се проведат в сградата на СофтУни.

 

Онлайн форма - Защитите ще се проведат като разговор в skype, по време на който трябва си споделите екрана и да имате изправност на микрофона.

 

Какво ще представлява защитата на проекта? - По време на защитата ще имате 15 минути в които да представите вашият проект. Всяка една от посочените критерии носи определен брой точки и трябва да бъде разгледана. Проверяващият има право да задава технически въпроси на които се взима предвид дали отговаряте правилно или грешно.

Тагове:
0
CSS Advanced 19/11/2018 19:28:37
deyan95 avatar deyan95 2 Точки

Колко време преди защитата трябва да предадем проекта? Освен това, ще имаме ли право да си изберем една от двете изпитни дати или и тя ще ни бъде определена в мейла?

0
antoniyaatanasova avatar antoniyaatanasova SoftUni Team Trainer 53 Точки

3-4 дни, като ще можете да продължите работата си по проекта до самата защита. Ще трябва да предадете линк към github репото. Изпитната дата е една - 2 декември, другата е поправка, за която се заплащат допълнително 20 лева.

0