Софтуерно Инженерство
Loading...
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1006 Точки

Няма как, на английски са. В тази сфера е така, необходимо е поне някакво минимално ниво на владеене на езика. Така или иначе ако се развиеш достатъчно, все някога (да не кажа постоянно) ще ти се наложи да работиш с материали на английски. Така че колкото по-скоро, толкова по-добре :)

0
nikolaydong avatar nikolaydong 2 Точки

Виждам, че в PHP Fundametals курсът, вече стъпките са на английски, ОК, но това значи ли, че ще бъдат провеждани съответно на английски? Също така, другият ми въпрос е, откъде идват точките ни във форума?

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1006 Точки

Само условията и презентациите са на английски, лекциите се водят на български.

Точките от форума се получават, когато отговаряш на въпроси или когато ти upvote-ват коментарите или отговорите. Не бих казал, че да от особено значение. Аз го правя, защото ми харесва да помагам на хората :)

0
nikolaydong avatar nikolaydong 2 Точки

Аз пък предположих, че играят някаква роля с курса, нали за определени курсове се дават точки, а понеже сме 1/3 от курса, предположих, че е заради това. Иначе да, нали за това сме тук, за да можем да си помагаме с каквото и да е било. :)

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1006 Точки

Ами мисля, че помощта във форума би могла да даде 5% бонус към крайната оценка, ама лично аз не разчитам на този бонус :D

0
ogilc avatar ogilc -7 Точки

Доста неща които написах не ги виждам в форума , явно тука някой ги премахва , не знаех че и цензура има . Може би трябва да ги напиша до някой вестник или до министерството на културата?

-4
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1006 Точки

Няма цензура, а правила. Също така няма нужда и да продължаваш да спамиш или да заплашваш. Последно предупреждение :)

0
20/03/2019 22:31:03
ogilc avatar ogilc -7 Точки

Много хора знаят английски това не значи че могат да програмират . Както и не мисля че всички немски , френски , руски , китайски и т. н. програмисти знаят английски . В Китай цялата администрация ползва линукс Червено знаме , само комунистическата партия е 150 милиона човека . На дали всички знаят английски

-2
ogilc avatar ogilc -7 Точки

Тези Кирил и Методи , Климент Охридски са си загубили времето да създават Български език. Симеон Велики защо ли е трябвало да го налага. Княгиня Олга защо ли го е занесла в Киевска Рус Защо ли 300 милионно пишат на българската азбука та чак и монголците. При обявяването на църковната независимост по времето на турското робство българите явно са си нямали друга работа та нощем са копаели (защото през деня е било забранено) да строят църкви които не са можели да са по високи от турчина на коня . Изографисвали са ги на Български език и са чели писанията на Български език (една от първите библии е българската библия Бесика )

-2