Loading...
zara_83 avatar zara_83 5 Точки

Проблем с Visual Studio

Здравейте, къде мога да намеря уроци по Visual Studio, тъй като съм начинаеща и някои неща ми убягват.  Когато искам да направя ново конзолно приложение ми подчертава в червено Using System, class Program и static void, като след това всичко, което въведа като код е подчертано в червено, съответно не мога да стартирам програмата и ми излизат следните съобщения:

Предполагам, че без да искам съм натиснала грешна настройка и оттам вече всичко излиза грешно, но не знам как да го оправя.

Severity Code Description Project File Line Suppression State

Error NETSDK1004 Assets file 'C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\obj\project.assets.json' not found. Run a NuGet package restore to generate this file. ConsoleApp2 C:\Program Files\dotnet\sdk\2.1.503\Sdks\Microsoft.NET.Sdk\targets\Microsoft.PackageDependencyResolution.targets 198

Error CS0246 The type or namespace name 'System' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) ConsoleApp2 C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\Program.cs 1 Active

Error CS0518 Predefined type 'System.Object' is not defined or imported ConsoleApp2 C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\Program.cs 5 Active

Error CS0518 Predefined type 'System.Void' is not defined or imported ConsoleApp2 C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\Program.cs 7 Active

Error CS0518 Predefined type 'System.String' is not defined or imported ConsoleApp2 C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\Program.cs 7 Active

Error CS1729 'object' does not contain a constructor that takes 0 arguments ConsoleApp2 C:\Users\User\source\repos\Simple Operations and Calculations\ConsoleApp2\Program.cs 5 Active

Тагове:
0
Programming Basics
AlexMarinov87 avatar AlexMarinov87 15 Точки

Здрасти. Отиди на Ad Workspace folder (първо трябва да си си създал папка локално), после я избери тази папка, след това -  Open Workspace - отваряш пак същата папка и ще те накара да си сейфнеш текущия workspace, преди да ти отвори новия. Сейфаш си някъде и ти отваря новата работна среда и си правиш вече там .js файлове с решения и няма да има проблеми.

0
08/02/2019 22:44:34
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

това са пълни глупости, което описваш и е за vs code а не за visual studio има огромна разлика между 2те ide-та

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.