Loading...
hristo1230 avatar hristo1230 0 Точки

Ресурси - решения на задачите от упражненията

Здравейте,

Никъде не мога да открия решенията на задачите от книгата "Принципи на програмирането със C#, 2018"

Опитах се да отворя един от ресурсите, който намерих чрез търсачката на сайта - решения на задачите от упражненията, но бях пренасочен към празна GitHub страница: Page not found, 404 This is not the web page you are looking for. Имам регистрация в GitHub. Решил съм всички задачи от първа глава до 10та, която ме затруднява(10. Напишете програма, която извежда първите 100 члена на редицата 2, -3, 4, -5, 6, -7, 8.). Това е последният от опитите ми да я реша:

using System;

namespace Zadacha1
{
    class MainClass
    {
        public static void Main(string[] args)
        {
            for (int i = 100, sum = 2 + -3 + 4 + -5 + 6 + -7 + 8; i <= 100;)
            {
                Console.WriteLine("i={sum}, sum={100}", i, sum);
            }

}
    }
}

System.FormatException Input string was not in a correct format.

Тагове:
0
Programming Basics 03/03/2019 21:07:12
VasilKotsev avatar VasilKotsev 830 Точки
Best Answer

Решенията ги виждам на сайта на книгата под раздела ресурси и в github repo-то. Разликата е че едните са хостнати в wordpress, а другите в github. Не знам къде си гледал. Препоръчвам ти доста да се ровиш в гугъл за документации и примери преди да видиш решенията.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.