Софтуерно Инженерство
Loading...
JJ_Nedelinov avatar JJ_Nedelinov 0 Точки

Препоръка за добър и изгоден графичен таблет (в наличност)

Здравейте, 

тъй като предпочитам да послушам съвета на лектора ни Димитър Дечев, бих искал да Ви попитам с какъв графичен таблет е най-добре да започнем с графичния дизайн? Аз разгледах доста, обаче точно този, споменатия в първата ни лекция не е наличен, бихте ли ме насочили към някой друг?

Благодаря, предварително!

Поздрави, 

J.

0
3D Animation 24/06/2017 12:46:40
baojia avatar baojia 1 Точки

Аз съм с XP-Pen Star G640 drawing tablet и съм доволен, даже ми се иска да си бях взел големия, че може да се рисува с повече замах. Съответно таблета на е евтин и аз не ползвам нито един от бутоните му. Просто ми е много по лесно да работя с шорткътите на клавиатурата. XP-Pen са отлично бюджетно решение.

https://www.xp-pen.com/product/54.html

0
luskos avatar luskos 3 Точки

Аз си взех VEIKK А50, тепърва ще разбера дали е добър, понеже не съм го получил още, но на цена 100лв + 20лв ДДС като пристигне на митницата смятам че е добра инвестиция като за начало. Имам един старичък който се подхвърля явно от ръка на ръка, защото на всеки му е жал да го изхвърли... Genius, много стара генерация, не си заслужаваше инсталирането на драйверите, не знам как някой е издържал да го ползва, когато е бил последна дума на техниката.

0