Професионална програма
Loading...
kossyo avatar kossyo 1 Точки

Java OOP Advanced Retake Exam - 09 January 2018 - High Quality Structure - 0/60

Здравейте, колеги,

от няколко дни мъча тази изпитна задача, тестовете на I/О минават, но на структурата ми дава 0/60, естествено всички нулеви тестове минават. Сравнявам с чуждо решение, което минава на 60/60, но то няма много от нещата, които съм сложил: Engine, Factory Pattern, Enum, @Inject annotation, но си мисля, че нито едно от тях не би трябвало да чупи структурата. Като цяло имам генерален проблем, вече решавам няколко такива изпита и винаги ми трябват поне 4 дни по 4 часа някъде, докато докарам нещо повече от 5 точки, което като цяло си е притеснителна тендениця. Може ли да помоля някой, който има достъп до тестовете да тества моята структура и да види какъв е проблемът? Ако не го оправя, все едно нищо не съм научил за структурата и на изпита ще изгоря. Ето линк към задачата, качил съм и зипове към нея, така че само трябва да се пейстне в джъдж и ще се види какъв е проблемът.

Ето линк: https://github.com/kossyo/PanzerTrytofix/tree/master/src/main/java

Ето и джъдж: https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/920#0

 

Преварително благодаря!

0
Java Advanced
Ignatovw99 avatar Ignatovw99 4 Точки

Здравей, 

Имам абсолютно същия проблем с тази задача от този изпит. Само нулевите тестове минават, а останалите не. Структурата според мен ми е правилна, но judge казва друго. Ако си открил грешката при теб, бих се радвал да споделиш. 

0
kossyo avatar kossyo 1 Точки

Здравей, за съжаление не намерих проблема, тук никой не отговаря, писах и в групата, там също никой не отговаря. Отчаях се и накрая вдигнах ръце. В неделя ще е тежко...

0
Ignatovw99 avatar Ignatovw99 4 Точки

И на мен ми се струва, че ще си блъскаме главите в неделя. Благодаря ти все пак.

0