Професионална програма
Loading...
ICETOO avatar ICETOO 24 Точки

Присъствен курс за C# - 25 май

Здравейте, приет съм присъствен курс и избрах неделя, защото не съм от София и ми е по-удобно. Искам да попитам възможно ли е да дойда във вторник 2 пъти по-време на курса? В противен случай трябва да пропусна, което не искам. Как стои въпросът с местата и има ли някакво отбелязване кой присъства и кой не?

2
Въпроси за SoftUni
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравейте, чипове на студентите от ниво #0 няма да се развадат. Въпреки това молим да спазвате разписанието на занятията и да идвате с други групи само по необходимост и ако има местав залата. Благодарим :)

2
verito898 avatar verito898 265 Точки

Здравейте  !

Искам да попитам какви ще са критерийте за оценяване на сегашния курс C# Basic  ?Миналият беше оценка на изпит   + форумна активност + домашни , но сега почти всички теми за  домашни ,проблеми и т.н са засегнати във форума и не мисля ,че може да се напише много и да се отчита кой знае каква активност  .Как ще се процедира?

 

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Като цяло форумната активност е много малка част от оценката - тя даже е бонус, не е задължителен атрибут. Оценката ще се формирма от изпит + изпращане на домашни + проверка на домашни. 

1