Дипломи от SoftUni
Здравейте,
Може ли някой от екипа на SoftUni да каже, кога хората , които са взели успешно всички изпити от един професионален модул, ще си получат дипломите?
Звънях в края на април на Информацията на SoftUni и тогава ми беше казано, че електронните дипломи ще бъдат качени до средата на месец май в секцията "сертификати". Сега сме вече месец юни, а дипломите още ги няма.
Преди няколко дена получих e-mail за раздаване на отпечатани сертификати, но и там няма нищо споменато за дипломи.
Някой може ли даде някаква информация по въпроса?
Това ми е напълно ясно!
Имам 159 кредита и съм минал успешно всички изпити на Java-модула, JS-модула + CSS/HTML.
Щом ги имаш, за дипломите има отделни event-и, които са различни от тези за сертификатите. Трябва да попиташ кога ще е следващия такъв.
Точно това съм написал в първия ми коментар. Звънях и ми казаха, че ще ги качат до средата на май, а ако искам диплома на хартия ще ми я дадат на тази церемония, която предстои в края на юни.
За мен е по-важна електронната диплома, за да мога да я кача в профила ми в LinkedIn.
Щом седят така нещата едва ли си единствен. Тук вече не мога да ти помогна, трябва някой от екипа на академията да се изкаже по въпроса. Няма да е лошо пак да звъннеш на рецепцията в работно време за да се увериш, че не си частен случай и нещо да са объркали/пропуснали спрямо теб.
и каква полза като си я качиш в линкедин ? само питам :Д ако чакаш на нея да си намериш работа :Д:Д:Д:
Много добре знам, че дипломата няма особено значение (особено в България) и тя няма да ми намери работа.
Въпросът е принципен - 2 години си плащах като поп, сега очаквам да си получа дипломата. Тя е за мое лично удовледтворение ;)
Колега Стефанов, вие с тези 1204 точки каква работа си намерихте? благодаря
Никаква. Всяко уни, академия или училище има такива вечни ученици. От всичко разбират, но нищо не работят.
случайно да full stack dev и вече мой софтуер се ползва от потребители на един от големите мобилни оператори в Бг :Д
от 2то интервю... А и да пиша production код а не скучните неща който правим принципно juniors тестове форми и бъгове елементарни да се оправят.