[Homework] C# Basics - Nested Loop - Problem{8} - Fishing
Здравей, имам проблем със 8-ма задача от упражненията Nested Loops.
|
"Времето се затопля, сезона за риболов наближава и всички рибари тръпнат в очакване. Един от тези рибари е вашият стар познат Любо, който ви моли да му помогнете като напишете програма, която изчислява с каква печалба/загуба се връща от риболовния излет. За ВСЯКА трета уловена риба, рибаря не плаща такса, а получава пари за нея. Парите, които Любо ще получи или плати за една риба се образуват от сумата на ASCII стойността на всеки символ от името на рибата, разделена на килограмите на рибата. Вход На първия ред, се чете дневната квота (броя риби, които Любо може да хване) - цяло число [1…100] След това се четат многократно по два реда:
Изход Риболовът приключва при получаване на командата "Stop" или ако се достигне дневната квота.
"Lyubo fulfilled the quota!" След приключване на риболова на конзолата се печата един от двата реда:
Парите да са форматирани до втората цифра след десетичната запетая." |
judge ми дава 50/100, редактирах кода повсякакъв начин, но така не откривам грешката.
Моля за съдействие :)
Ето това е кода: https://pastebin.com/NqEqwPfm
Благодаря, но логиката която съм използвала за решаването на задачата е абсолютно същата и въпреки това резултат е 50/100.
earnMoney += totalFishPrice;
Как не съм го видяла, благодаря много :)