Софтуерно Инженерство
Loading...
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Обща стая за курсистите от C# Basics

Здравейте,
По време на вчерашната ни лекция, лекторът Деян Дачев сподели сайт, който можем да ползваме всички обучаващи се в момента на ниво C# Basics. Предполагам, че присъстващите от вчера, както и тези, които са гледали видеото онлайн, са разбрали за него, но все пак има и друга група, която даже е по-голяма, и най-вероятно не са запознати с него.

ТОВА е въпросният сайт.

Целта е, да споделяме всякаква информация, която би ни била полезна по време на обучението ни, за да може всеки да се възползва от нея. After all, Intellingence shared is intellingence squared.


Аз лично, споделих няколко линка с информация, която би направила работата ви с Visual Studio далея по - удобна. Надявам се да са ви от полза.

Поздрави,
Mihayloff smile

2
Programming Basics
Fleshian avatar Fleshian 379 Точки

Хмммм не са бях замислял, че наистина има доста стаи и групи където хората споделят, ама не мисля че в това има нещо лошо. Примерно стаите в фейсбук може от там някой да разбере за СофтУни така че това си е вид реклама. Прави сте че тук е главното място за споделяне, но не мисля че другите места "пречат" на някого, а пък и всеки си избира дали да влиза на тези места или не. Тая стая я направих с идеята да има много полезни линкове на едно място, и тя да е за хората които са записани за сегашния курс. Няма нужда от негативни коментари към колегата, все пак се опитва да бъде полезен по някакъв начин. Специално за тази стая аз мисля да продължа да поствам там полезни линкове, към допълнителни ресурси и неща които смятам за важни, а пък други хора могат да ги постват във форума за да помгат на колегите си, все пак и новите колеги също биха искали бонуси от форумната актвност.

1