Mac за Java script
Здравейте, смятам да си закупя macbook и да уча JS, но не знам дали тази ОС е подходяща, а не искам да се прекарвам. За това ако някой има мак, и се занимава с JS моля да сподели мнението си!
Здравейте, смятам да си закупя macbook и да уча JS, но не знам дали тази ОС е подходяща, а не искам да се прекарвам. За това ако някой има мак, и се занимава с JS моля да сподели мнението си!
os няма никакво значение. Мак са скъпи играчки. Ако е само заради един js няма смисъл. В крайна сметка всичко опира до ide-та и среда за работа. Visual studio code върви на всички операционни системи така или иначе. Въпроса е дали ти се дават толкова пари и за какво ще го ползваш.
Аз си имам едно Lenovo L430 взех го преди 2 години 2ра ръка за 300 лева и още си държи и си кодя всичко от js до python и тн. Единствено му сложих ssd и малко рам, малка инвестиция от около 200лв.
Така че това че ще гледаш да се занимаваш с js не трябва да ти е определящо за избора на машина. А пък още по - малко пък за html-a колежката/колегата се изложи малко :Д.
Аз редовно си се излагам. Обаче виж как Коко ползва само Мас и друго не признава...
Е то и аз само баскетболни Nike нося заради миналото си. Но това означава ли че всички трябва да хвърлят по 200-300 лева за маратонки или 2000-3000 лева за лаптоп като могат да минат с 1/6 на тая инвестиция. Хората сме роби навиците си. Аз не казвам че мака е лоша машина дори напротив но за тея пари айде няма нужда.