Професионална програма
Loading...
overcalm avatar overcalm 0 Точки

3 въпроса: Такси, Кредити, Изпит

Здравейте! 

1. Такси 

Виждам, че в секцията "Такси" цените за цялостната програма за Дизайн, криейтив и визуализация са съответно - 780лв. (присъствено) и 680лв. (онлайн). За различните модули цените са по 180-160лв. за пръсъствено и онлайн. Това означава ли, че тези, които искат да минат определен модул, трябва да заплатят определената такса (180 или 160лв.) и в случай, че преминат успешно, получават сертификат само и единствено за него?

За хората, които искат да преминат целия курс от 9 модула, цената от 780лв. или съответно 680лв. преференциална ли е, тъй като сбора от таксите за 9 курса прави 1440лв. за онлайн или 1620лв. за присъствена форма? Общата сума за целия курс от 9 модула, ще позволява ли разсрочено плащане или ще е нужно цялостно заплащане на таксата?

 

2. Кредити

Миналата година се записах на Programing Basics, за да видя какво представлява курса и дали ще ми е интересно. Във FAQ сецкията, пишеше (до колкото си спомням), че кредити се набавят, чрез активност във форума и др. В Дизайн и криейтив програмата са нужни 70 кредита за издаване на сертификат. Всеки от 9-те модула дава по 6 кредита в случай, че бъде преминат успешно. Това прави общо 54.

Какви са различните методи за набавяне на останалите 16 кредита?

 

3. Изпит

 6-ти и 7-ми са датите за изпит, но не са почивни за всички нас. Важно ми е да знам, затова и питам, в колко точно часа ще се проведе?

И последно, защо са две дати и трябва ли да сме онлайн и на двете?

 

 

Благодаря предварително за отговорите.

Поздрави!

 

Ивайло Ненчев

0
SoftUni Creative 03/10/2018 12:38:31
tini4ka avatar tini4ka 3 Точки

Здравейте! А как завършва всеки модул от програмата? С проект или присъствен изпит?

0
Alaeliberae avatar Alaeliberae 2 Точки

Всеки отделен курс завършва с курсов проект, който се предава онлайн за оценяване от преподавателя до определен срок след заъвршването на курса.

0