Професионална програма
Loading...
mitkovasilev avatar mitkovasilev 8 Точки

Compile time error в judge

Здравейте, колеги!

Не намерих подобна тема в раздела, за това създавам нова. Преди време завърших C++ Advanced и скоро реших да се поупражня дали не съм забравил това онова, но когато си пускам решенията в judge просто изписва compile time error и до там. Няма абсолютно никакви детайли в джъджа по простата причина, че се изпраща .zip файл. Пробвах с решение, което съм изпратил миналата година, и съм сигурен, че работи, но пак неуспешно. Пробвах в друга лекция, пак така. Има два варианта: или съм прекалено затъпял и съм забравил как се ползва джъдж, или нещо джъджа не ми харесва .zip файловете, ако е второто само за протокола ползвам последния Win10, ако това има някакъв ефект върху архивираните файлове.

Ще съм благодарен, ако някой, който е имал подобен проблем, удари едно рамо, защото от вчера се измъчвам и нищо не мога да измисля.

1
C++ Advanced
j.petrov_90 avatar j.petrov_90 370 Точки

Привет, колега,

И аз разбрах, че са пипали по Judge и беше счупен.
От няколко дни насам проблема е отстранен (че даже има и добавени благинки от колегите dev-ове от Softuni).

Поздрави

1
alexandar_zhelev avatar alexandar_zhelev 1 Точки

Здравейте, използвам същата тема, защото и аз имам абсолютно същия проблем. Не знам аз ли пак не съм разбрал не правя отново нещо правилно? Стъпките които следвам аз са следните: създавам нов хедърен файл с името "TryParse.h" и след това го архивирам и става WinRAR ZIP archive, с (.zip) накрая и това нещо го пращам в Джъдж нали така? И накрая ми дава Compile time error и като кликна на детайли ми казва - "Compiled file is missing. Compiler output: ...\MemoryMain.cpp:9:32: fatal error: CompanyMemoryUtils.h: No such file or directory #include "CompanyMemoryUtils.h" ^ compilation terminated." Абсолютно нищо не разбрах от всичко тава и въпроса ми е това ли са правилните стъпки или аз бъркам някъде? 

0
j.petrov_90 avatar j.petrov_90 370 Точки

Колега "TryParse.h" файл трябва да създадеш на задачата, която очаква TryParse.h файл.

Това можеш да разбереш по директивата "#include TryParse.h", в рамките на кода на задачата.

Ти явно се опитваш да решиш другата задача, която има в себе си "#inlude CompanyMemoryUtils.h"

Т.е. очаква се файла да се казва "CompanyMemoryUtils.h".

Поздрави

0
29/11/2019 22:19:15
alexandar_zhelev avatar alexandar_zhelev 1 Точки

Благодаря много, за пореден път виждам колко не виждам :D :D, от половин час съм се опитвал да събмитна това решение на друга задача. Както и да е, взех си 100/100 в Джъдж, обаче продължавам да се чудя, защо програмата не иска да стартира при мен? :D

0