[Exam] Java Basics - Впечатления от изпита :) - Май 2014
Здравейте колеги,
Какви са ви впечатленията от изпита, с каква трудност бяха задачите , имасше ли проблеми с времето за компилиране в judge.
Здравейте колеги,
Какви са ви впечатленията от изпита, с каква трудност бяха задачите , имасше ли проблеми с времето за компилиране в judge.
Аз бях на първи юни a.k.a. вчера..
Впечатления на трезва глава:
- Задачите бяха напълно решими.. Когато се прибрах и ги разгледах, просто се учудих какви глупости съм вършил
- Когато се ходи на изпит, трябва да се мисли само и единствено за изпита и нищо странично! ЗАКОН
Какво направих аз:
- Тръгнах да решавам по много изкривени начини, избягах от простичките и ефективни решения и резултатът е налице - След първите 2 часа бях на нулата, това допълнително ме изнерви.. а на всичкото отгоре и концентрацията ми беше на нула..
- От там последваха поредните глупости като например да не можеш да напишеш "[+- ]+" или да опитваш чрез въртенето на цикли да избягваш повторения вместо просто да сравниш с един if блок дали текущите елементи съвпадат...
- Брой точки: 70, на фона на 289 на приемния.. но вината не е в задачите, а в самия мен, защото аз лично можех да ги реша и бяха много приятни между другото, но.. както и да е
Най-важното, което се получи вчера.. Ужасният ми резултат ме надъха! Разбрах какво трябва и какво не трябва да се прави на изпит!
Успех на всички!
Не съм сигурен, предполагам - скоро :)
Резултатите вече са качени :)
Личният ти резултат/оценка е в потребителския панел