Нямате изпратено домашно?
За всяка тема и на Java Basics, и на TeamWork курса пише, че нямам изпратено домашно, а аз съм пратил всичките. А и не мога да предам домашно за TeamWork-a. Каква е причината?
За всяка тема и на Java Basics, и на TeamWork курса пише, че нямам изпратено домашно, а аз съм пратил всичките. А и не мога да предам домашно за TeamWork-a. Каква е причината?
Вече всичко би трябвало да е нормално, с домашните.
В такъв случай, докога може да се оценяват?
А дали ще има възможност да се отвори отново възможността да си пейстнем линка към нашият блог, тъй като вчера тази опция не беше достъпна, а реално срока за предаване доколкото си спомням беше до 01.06.2014, 23:59. Поправете ме, ако греша :)
Edit : Бях писал по този повод вчера на екипа на СофтУни. Днес получих отговор, че срокът е удължен до 02.06.2014, 23:59. Макар, че на мен ми изписва в системата, че е до 08.06.2014. Както и да е, всички които са закъснели с предаването на това домашно - Now it's the time!
Срокът беше до 01.06.2014г 00:00ч :(
Срока е сменен, вече е до 08/06/2014 23:59:00.
Благодаря за промяната на срока и аз бях направил всичко ,но исках до последно да го изшлаифам и накрая помръкнах като видях ,че съм изпуснал срока! Мерси много!