Критерии за прием?
Как се отсяват избраните кандидати от неподходящите и всички кандидатствали ли взима? Ако аз никога не съм се занимавала с компютри а искам, това място подходящо ли е или трябват други курсове преди това?
Moderator edit: Позволих си да ти редактирам целия въпрос, понеже не беше просто обичаен спам. Обаче да знаеш, че има правила в този форум и едно от тях е следното:
"1. Пишете само на кирилица (освен при употреба на термини или чужд език). Изключение правят само въпросите, които са заданени на английски език".
Моля, спазвайте ги!
Не бих казал, че чак такива работи да се изискват. По скоро ако ти се наложи да знаеш как да си намериш информацията :) Това е едно от най-важните неща, които трябва да се научи човек - да може да търси решение на проблема си без значение от естеството. Пък и винаги си има първи път за всичко, стига да не те е страх да опиташ :P
Защото да боравиш с компютъра без да се замисляш е първата стъпка към това да пишеш код с лекота, без странични фактори като това, че ти трябва .NET Framework за да компилираш C# да те спират.
Royal, съгласна съм на 100%. Затова и се старая да се ограмотявам по въпроса. Но човека иска информация за това какво се иска, съответно - информирам го, не се оплаквам :)