Критерии за прием?
Как се отсяват избраните кандидати от неподходящите и всички кандидатствали ли взима? Ако аз никога не съм се занимавала с компютри а искам, това място подходящо ли е или трябват други курсове преди това?
Moderator edit: Позволих си да ти редактирам целия въпрос, понеже не беше просто обичаен спам. Обаче да знаеш, че има правила в този форум и едно от тях е следното:
"1. Пишете само на кирилица (освен при употреба на термини или чужд език). Изключение правят само въпросите, които са заданени на английски език".
Моля, спазвайте ги!
Ами аз не писах cover letter и cv, защото не беше задължително.Ами сега не мога да го поправя или да кандидатствам пак. Какво да правя, да чакам само ли?
По принцип можеш да си правиш само регистрация без да пращаш CV и cover letter и явно е позволено и да кандидатстваш без да ги пратиш. Но за да те одобрят се иска да пратиш тези неща. Все пак трябва по някакъв начин да си отсяват хората ;) Ако си кандидатствала вече без да пращаш CV и cover не ти ли дава да се върниш и наново да кандидатстваш? Ако е така ще ти препоръчам да им пишеш на емайла да ти махнат кандидатурата за да е пуснеш наново с необходимите неща.
Пише ми, че вече съм кандидатствала и не ми позволялва поправка или наново.Сега ще пиша на email.Мерси. :)